Weekendje Matamoros
Door: Naomi
Blijf op de hoogte en volg Naomi
28 Augustus 2006 | Mexico, Monterrey
Eindelijk weer 'n update! :P Ik heb zo lang niks meer geschreven omdat ik 2 weken terug ziek ben geweest & dus niks speciaals meemaakte, en daarna heb ik het heel erg druk gehad met school, omdat ik natuurlijk 'n beetje achter lag omdat ik bijna alleen maar sliep toen ik ziek was! :S
Maar nu heb ik weer 'n leuk weekendje achter de rug, dus weer veel te vertellen!
Vrijdagmiddag ben ik met mijn Kamergenootje Priscila & nog 'n Nederlands meisje (Lindsey) naar het huis van de ouders van Priscila in Matamoros (15 min. van de US, 45 min. van de zee) vertrokken. Na 3,5 uur kwamen we eindelijk aan & kregen we meteen een warm welkom van haar ouders & broer! Toen ik binnenkwam viel m'n mond meteen open! Wat 'n huis/villa!! 'T leek alsof er geen einde aankwam & alles was zo mooi & groot! (Ik probeer foto's op mijn site te zetten, maar het werkt op 't moment niet echt mee.. :S) Na 'n rondleiding door 't huis (& de tuin incl. zwembad :D), zijn we naar 'n leuk eettentje gegaan voor de (schijnbaar) lekkerste Tacos van Matamoros! We waren na 't eten te moe om te gaan stappen of iets anders leuks te gaan doen, dus besloten we naar huis te gaan & daar lekker te gaan kletsen.
Gisterochtend hebben we maar even iets nuttigs gedaan voor school & toen was het tijd om te ontbijten/lunchen.. Pris vroeg me wat ik wilde & toen k zei datk van die dikke Amerikaanse pancakes lekker vond pakte ze de spulletjes om 't te maken. Ik wilde gaan beginnen met bakken toen de maid (!) zei dat zij ze voor me ging maken! Relaaaxed! haha! :P Na 'n heerlijk ontbijtje zijn we lekker in de tuin gaan zonnen & zwemmen, en rond 6u gingen we onze spulletjes pakken om te gaan kamperen op het strand (45 min. rijden)! Nog nooit gedaan, dus ik wist al dat het wel eens heel interessant zou kunnen worden! :P
Toen we daar kwamen stond het hele strand vol met auto's waar muziek uit knalde & waar de eigenaars lekker naast stonden te swingen! Heel apart & leuk om te zien! Even later deden wij hetzelfde! We gingen naar het strand omdat het scheen dat je Mars kon zien, & dat hebben we inderdaad ook gedaan! 'T was niet zo heel lang, maar wel heel apart (kon d'r alleen helaas geen foto's van maken). Daarna hebben we lekker onder de sterren gelegen, tent opgezet (hilarisch als je dat nog nooit eerder hebt gedaan & 't waait heel hard ;)) & even later kwamen de ouders, broer & nog wat vrienden ook gezellig! 'N heel groot kampvuur & Mexicaans eten maakten de avond compleet! Kamperen kan dus best leuk zijn, alleen is 't erg vervelend dat er geen wc's zijn..
Vanmorgen was ook erg leuk! Ik werd wakker aan 't strand, de zon kwam op dus 't was erg mooi & ik kon meteen 'n lekkere duik nemen in de Golf van Mexico! M'n eerste keer in de zee sinds ik hier ben (5 weken alweer..)! :D Heerlijk toch!
We zijn niet zo lang gebleven want we wilden 'n beetje vroeg terug naar Monterrey omdat we alledrie nog veel huiswerk moesten maken.. Met 3 vrouwen werd dat dus 3 uur 's middags, niet erg vroeg, maar ja..
Ondanks dat ik heel erg heimwee had (door het zien van haar huis, ouders & broer miste ik míjn huis, ouders & zusjes nog erger dan ik al deed.. :S) heb ik toch 'n heel leuk weekend gehad! Alleen begint nu 't echte werk weer, ik moet nu weer aan de slag voor school (presentaties, experimenten, werkstukken, etc.), dusss.. Ik ga weer stoppen! Hoop dat iedereen 't nog 'n beetje leuk vind om mijn berichtjes te lezen! :D
Kus!!
28 Augustus 2006 - 09:56
Nic:
Wauw Noom super gaaf man! Volgens mij heb jij je wel weer goed geamuseerd! Succes deze week met je school! Liefs en un dikke kus Nic! -
30 Augustus 2006 - 11:04
Ton En Akkie:
Hoi Naomi, We zijn weer thuis en laten vanuit Heerlen weten dat we het heel leuk vinden om op de hoogte te blijven van je belevenissen in het verre Mexico. Helemaal te gek zeg dat je in de Golf van Mexico hebt kunnen zwemmen. Kan niet iedereen je nadoen....... Hou ons maar lekker op de hoogte. Ik word er helemaal jaloers van hoor!!
Dikke vette koes.... Akkie, Teun en de harige muppets. -
05 September 2006 - 12:27
Tessje:
Haaai Lieffie:D
Kan niet wachten tot ik naar je toe kom!
Liefs & een Dikke Kuss! -
12 September 2006 - 11:58
Cristel:
Aaaaaaaaaah.. De Zeee! Het komt me zo bekend voor.. Kom ik nou noooit hier;) haha. Ik heb eindelijk (vanaf vandaag) internet op mijn kamer! Dat geloof je toch niet.. hebben ze het toch nog geregeld:D Wel minder dat je ziek was, maar dan kun je dr nu wel weer helemaal gezond en wel tegenaan;) hihi.. Nou ja.. Laters! Kus