Shakira, Verjaardag Tess, & meer
Door: Naomi
Blijf op de hoogte en volg Naomi
18 Oktober 2006 | Mexico, Monterrey
Even snel 'n update, want ik heb weer veel leuke dingen gedaan, ik zal ook weer snel foto's online zetten (de link naar de site staat in m'n vorige berichtje)!
Vorige week woensdagavond zou Tess in MTY aankomen, maar omdat ze d'r vlucht had gemist in Atlanta, kwam ze donderdagochtend aan. Toen ben ik d'r gaan ophalen van het vliegtuig, hebben we ons even gesettled in het hostel (Monterroco, waar ik ook mijn eerste 2 weken heb doorgebracht) & daarna zijn we meteen naar het centrum gegaan, lekker wat eten & haar even rondleiden. 'S avonds zijn we naar 'n flamenco voorstelling geweest, erg leuk & mooi om te zien! Zal hier wat foto's & filmpjes van online zetten (als de site meewerkt)!
Vrijdag zijn we langs alle malls gegaan, lekker gewinkeld, gegeten & 's avonds naar SHAKIRA geweest! We hebben iets van 6 uur in de regen gestaan (kwam met bakken uit de hemel), maar toen ze eindelijk kwam om half 10 (ipv half 9, omdat ze zogenaamd op de mensen wilde wachten die vertraagd waren door de hevige regenval, maar eigenlijk zelf te laat aan was gekomen met het vliegtuig) was iedereen meteen in de feeststemming & helemaal gestoord! Heb d'r echt van genoten + we stonden ongeveer 15 meter van het podium, dus ik heb nog (stiekem :P) goede foto's & filmpjes kunnen maken! :D
Zaterdag hebben we veel inkopen gedaan voor 's avonds (verjaardagsfeestje + ik ging een Mexicaanse maaltijd bereiden :D) & om 9u 's avonds begon het dus. Er waren al ongeveer 26 Deense studenten die in het hostel verbleven & voor de rest had ik nog vrienden van mij uitgenodigd, die ook weer vrienden van hun meenamen! 'T was dus echt 'n superleuk & gezellig feestje geworden (heb hier ook grappige foto's van die ik online zal zetten)! Na het feestje zijn we nog lekker de stad ingeweest met vrienden, lekker salsa gedanst & tot in de vroege ochtend doorgefeest! :D
Zondag hadden we even een rustdag, want we waren natuurlijk erg gaar van de afgelopen dagen, dus zijn we lekker naar de film geweest & 's avonds verhuisd naar mijn kamertje in de residencias. 'T is een beetje krap met z'n 3-en, maar we zijn toch bijna nooit thuis.
Maandag zijn we namelijk naar Cola de Caballo geweest (super mooie waterval), & hebben we door de bergen gereden in de Mini Cooper van 'n Mexicaans vriendinnetje van me! Heerlijk, maar wel erg hoog (echt iets voor m'n moeder ;))!
Gisteren zijn we naar de Grutas de Garcia geweest (grotten in bergen 'n uurtje hier vandaan). Het was echt supermooi vanbinnen, maar ook wel eng, allemaal gammele trapjes op & af gelopen (2 km & iets van 742 trappen) & het was erg glad. Om daar te komen moesten we ook eerst met een kabelbaan 'n heel stuk omhoog, erg leuk als je hoogtevrees hebt.. :P Het uitzicht was wel echt geweldig & het was het zeker waard!
Ik zal zo snel mogelijk alle mooie & grappige foto's online zetten zodat jullie een indruk krijgen van hoe het er allemaal uitziet & hoe leuk het allemaal is geweest! :D
Veel liefs & een dikke kus,
Naomi!
23 Oktober 2006 - 15:32
Cristel:
:D -
24 Oktober 2006 - 08:16
Nic:
Haai noom! Volgens mij hebben jullie t super leuk gehad met zn tweeen he! K wil je nog een kaartje sturen vanuit China! Maar weet niet hoelang dat duurt voordat dat aankomt! Enig id hoelang het van nl naar mexico duurt? Laat maar even weten anders krijg je nog een kaarjte! Voor jou is het aftellen al zo ongeveer begonnen he... Met kerst ben jij weer lekker thuis! Meis geniet er nog maar even van he! Dikke kus Nic! -
24 Oktober 2006 - 17:12
De Potsmiep!:
UT WAOR GEZELLIG:D Mehsjeng, ik mis je nu ALWEER, we hebben echt te leuke dingen gedaan!
Thnx Baby, Nogmaaals(L) X -
04 November 2006 - 00:25
Reda:
l ha ve marred in mexeco