Op de campus!! :D
Door: Naomi
Blijf op de hoogte en volg Naomi
04 Augustus 2006 | Mexico, Monterrey
Eindelijk (nou ja, zo lang is ´t nou ook weer niet geleden) weer ´n berichtje! ´T probleem is datk tijdelijk geen internet op m´n kamertje heb (waar k overigens afgelopen Dinsdag ben ingetrokken :D), maar volgende week komt dat hopelijk allemaal goed! Dan kan k regelmatig op internet, lekker met ieder1 bijkletsen, etc. Nu kan dat dus niet, moetk voor naar school (1 min. van m´n kamer :P), maar die is ook niet 24/7 open.. :S Overleef ´t wel! Heb hier toch genoeg te doen elke dag!
Dinsdag ben ik dus eindelijk verhuisd naar m´n kamertje op de campus (hier noemen ze dat residencias, de hele school & alles wat daarbij hoort noemen ze hier de campus)! Met1 m´n eigen plekje van gemaakt: foto´s, kleren, boeken & nog allemaal ander prul! ;) ´Twas leuk in ´t hostel voor 2 weken, maar dit is toch beter! Eindelijk alles uitgepakt, dus nu ben k lekker gesetteld!:) Gister is m´n Mexicaanse kamergenootje overigens aangekomen & ´t klikt gelukkig echt heel goed, dus dat is natuurlijk ook super!! Vanavond ´n klein ´feestje´ met haar, floor & nog 2 meisjes (1 uit Texas & 1 uit Mexico) waar k m´n badkamer mee deel de komende 5 maanden, kunnen we elkaar beter leren kennen, wat wel zo fijn is! :) ´Tis overigens wel nog ´n puinzooi en las residencias (van binnen niet zo zeer, meer van buiten), want ´t kan nog ´n Mexicaanse maand (dus 2 of 3) duren voordat alles klaar is!! We hebben nu dus nog geen keuken, geen pc´s, geen wasruimte, geen lounge ruimtes, geen fitness ruimte (oké dat klinkt ´n btje verwend, daar maak k me ook niet druk om :P)! ´Tis alleen heel egr vervelend dat we geen keuken hebben, want nu ben je dus verplicht om elke keer uit te gaan eten (´t kost maar 3 euro per keer, maar toch) & kmoet helemaal ergens anders heen om m´n was te kunnen doen, maar ja dat overleef k nog wel! Hopelijk schiet ´t allemaal op & is ´t echt over ´n maand helemaal klaar! Cross my fingers..
Zit nu midden in m´n intro week, waar overigens helemaal niks aan is.. Beetje naar lectures luisteren, ´t overdreven gedrag van studenten kijken (heel erg pro-UDEM: UDEM rules, laten we allemaal in UDEM kleren gaan rondlopen & liedjes over onze Uni zingen, etc.), spelletjes doen (denk basisschool).. Heel anders dan NL! Ksta overal voor open nu, maar ´t kan ook te ver gaan naar mijn mening.. Vanavond (over 15 min.) wordt ´t hopelijk wel leuk, d´r komt ´n band optreden & we krijgen gratis eten, lekker kletsen (Spaans oefenen :P), etc.! Wordt dus wel gezellig! :D
Morgen is de laatste dag van de intro week, dan hebben we ´n gezamenlijke lunch met alle exchange students & vervolgens ´n tour door Monterrey! Dat vindk wel super leuk! :D ´S avonds ook ´n supergroot Mexicaans fiesta voor alle exchange students van de TEC & de UDEM hier in MTY (ong. 600 peoples), wordt ook zeker leuk! :D
´T feestje hier begint over 5 min., dus ik ga maar weer stoppen, heb toch alweer te veel getypt! Gebeurt ook zoveel hier, dit is nog niet ´ns alles! Snel meer, o.a. ook over m´n eerste lesdag! Spannend, voel me net zo´n klein kind dat voor ´t eerst naar school gaat aan de hand van z´n ouders! haha!
Chau!!
x.
05 Augustus 2006 - 11:50
Nic:
Haaai schat! Super leuk om weer un berichtje van je te lezen! Ben blij dat je t zo leuk hebt daar! Over un maandje kun je ook naar mijn update's kijken over wat k allemaal ga beleven, hahaha! Spreek je snel, dikke kussss Nic! -
05 Augustus 2006 - 14:53
Renske:
haha, ik hoor het alweer! jullie introweek is echt net zoals hier op de tec; respect voor de tec, gedraag je goed buiten de tec, blablabla :S Erg overdreven allemaal! Maar verder nog steeds erg naar mijn zin hier! Hoop dat je lunch en tour door Monterrey vandaag leuker zijn!! En vanav mooi fiesta mexicana!! Zie je daar vast wel!
x, Renske -
09 Augustus 2006 - 16:03
Lemmens05@planet.nl:
Hee lieverd!
Wat fijn om iets van je te lezen. Ben helemaal met je meegereisd en wil natuurlijk ALLES weten. Fijn dat je kamergenootje zo\'n gezellige meid is en dat je je weg al begint te vinden op de campus en al vriendinnen hebt gemaakt.
Lees verder maar je email berichten door daar staat de rest van onze tekst!!
DIKKE VETTE SUPERKOESEN UIT HEERLEN VAN TONY, AKKIE EN OMA NIJSSEN EN NATUURLIJK EEN VETTE LEBBER VAN DE HONDJES!!!
XXXXXXXXX